torstai 13. toukokuuta 2010

Elämä on parasta huumetta

Vapaapäivä, helatorstai siis.

Kotona puuhaamista, lepäämistä, grilliä ja muuta mukavaa perheen parissa.
Tämä tuntuu hyvälle, maistuu elämältä.

Kiireisessä työrytmissä sitä nauttii niistä hetkistä kun saa vain olla oman perheen kanssa, rennosti - ilman aikatauluja, tukka pystyssä, löysissä lökäreissä.

Arkena (ja joskus viikonloppuisinkin) sitä lähdetään kiireessä töihin, tullaan illalla takaisin (jos ei olla reissunpäällä tai muissa menoissa), vaihdetaan vaatteet, syödään, istutaan ja vaihdetaan kuulumisia perheen kanssa. Sitten mennäänkin nukkumaan, jotta taas jaksetaan aamulla nousta töihin. Sekin on elämää. On ihanaa kun saa tehdä asioita joilla on tarkoitus, tuntuu hyvälle tehdä, vaikka välillä väsyttääkin. Mutta rakastan työtäni sekä luottamustehtäviäni.

Joku voisi ajatella että ollaan erakoiduttu, kun ei kyläillä... Erakot eivät taida olla työelämässäkään keskipisteen lähellä?
Pidämme kuitenkin tärkeämpämä olla perheenä yhdessä ja onnellisia, kuin miettiä kenen luona on käyty ja kenen ei. Tämä yksi elämähän on meitä varten, ajatelkoot muut mitä vain. Tällä me elämme ja jaksamme. Ja kyllä sitä joskus on hetkiä että haluaa lähteä tontiltaan toisen tontille.

Kävin lasten kanssa katsomassa myös mitä asuntovaunullemme kuuluu talven jäljiltä: Siellähän se oli lähes valmiina matkaan. Kaapin oveen kiinnitetyssä kartassa on edellisten vuosien reittejä pitkin ihanaa Suomenmaata. Tänä kesänä viivoja tulee kaakkois-Suomen suunnalle lisää. Erakkovaunu siis starttaa taas ;)

Haluaisin tällä lyhyellä kirjoitelmalla muistuttaa teemasta - Elämä on parasta huumetta! - Sillä sitä se on. On vain itsestäsi kiinni miten nautinnollisen matkan saat aikaan. Huonoja päiviä tulee, mutta aina tulee myös huominen. On ihanaa voida mennä tuhatta ja sataa välillä ja sitten taas istua kuistilla lämpimänä kevätiltana ja katsoa lastensa puuhia omalla pihalla. Maailman paras iskä ja maailman paras äiti - kahvikupit käsissä. Sydämessä tuntuu hyvältä. Olen onnellinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi, luen niitä oikein mielelläni =)